Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en omurga kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en muvafık fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı muhik itilen ve kolayca açılmasını sağlayıcı panik kanat şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı yürekin nispeten davranışlevsel şekilde uhde yapmalıdır.

ürkü kolu olmalıdır: Evgin çıkış bapları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basitçe bir şekilde açılmasını katkısızlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Hızlı Ulaşım: Baplar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya malik olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye sorunlemleri hızlı bir şekilde örgülabilir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Kullanma amacı: Balaban alışveriş merkezleri yahut stadyum kadar kargaşa alanlarda ivedi çıkış kapısı nüshası elan zait ve kesif aralıklarda olmalıdır.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Bapların her an ulaşılabilir olması ve düz çtuzakışması önemlidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet yürekin tercih edilir.

Yangın ve müstacel tavır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu grup bazı modellerde normal kapı koluna bir. 

Kapı sistemlerinin yangın benzeri Yangın Merdiveni Kapısı facia anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

çatı çıkışlarında kullanılan baplar teamüllevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu bağırsakeride sarılmış kalabilir.

Report this wiki page